David Kraus o rodičovství: Tohle chce dceři Ester odepřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

David Kraus o rodičovství: Tohle chce dceři Ester odepřít!

David Kraus se svou partnerkou Sarah Opravilovou.
David Kraus se svou partnerkou Sarah Opravilovou. (archiv)

Chce pro ni jen to nejlepší. Zpěvák a herec David Kraus (40) se začátkem března stal poprvé tatínkem a své dcerce Ester by rád dopřál to, o co byl v dětství sám ochuzen.

Jako syn slavných rodičů měl v podstatě předurčeno, že mu jednoho dne bude věnovaná větší pozornost. Ačkoli se nakonec rozhodl známou tváří zůstat, dceru Esterku nechce před objektivy stavět. „Chtěl bych žít určitě v přírodě, nechci žít v Praze. Chtěl bych, aby ta malá holčička byla venku, aby měla červené tváře... A budu se snažit ji vyvarovat od všech technologií, cituje zpěváka web iDnes.cz.

Syn moderátora a herce Jana Krause (67) by ji rád dopřál takový styl života, který jemu samotnému chyběl. „Chci dát dceři na výběr. Chci, aby měla možnost vidět zvířata, jezdit se mnou do přírody, starat se o kytičky a zvířátka... Zkrátka dělat všechno to, co já jsem v Praze jako dítě nemohl,“ uvedl Kraus.

David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům?

Video se připravuje ...

Dříve se zpěvák své soukromí nezdráhal poodhalovat a se svými bývalými přítelkyněmi se ve společnosti objevoval. Jeho přístup se však od té doby razantně změnil. Důkazem je pečlivě utajené těhotenství jeho partnerky Sarah Opravilové (21). „To, že jsem těhotenství zatajil, je proto, že to je moje velmi intimní a vysněná věc. Dneska sdílí všichni všechno. A vždycky, když něco dělají všichni ostatní, tak já to nedělám,“ dodal Kraus, který se rozhodl svůj osobní život střežit od rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou v roce 2018.

David Kraus o seriálech



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.