Jiří Schmitzer: Útok! A zase kvůli chlastu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Schmitzer: Útok! A zase kvůli chlastu!

Jiří Schmitzer
Jiří Schmitzer (: archiv)

PRAHA – Nechutný útok! Druhá řada taneční soutěže StarDance, která už tuto sobotu startuje na České televizi, čelí nepříjemné pomluvě.

Jeho táta Jiří Sovák: Nikdy mu neodpustil, že opilý zabil! A teď?

Nechutný útok! Druhá řada taneční soutěže StarDance, která už tuto sobotu startuje na České televizi, čelí nepříjemné pomluvě. Herec a soutěžící ve StarDance Jiří Schmitzer (58), podle zpráv jednoho týdeníku, kvůli svým staronovým problémům s alkoholem odmítá chodit na tréninky a celou soutěž v podstatě sabotuje!

Hercův vztah k destilátům byl už v minulosti mnohokrát více než kladný. Jednou v opilosti dokonce svým autem zabil chodce a rok a půl kvůli tomu strávil ve vězení. To byl také důvod, proč se rozhádal se svým otcem, legendárním Jiřím Sovákem (†79), kterému Schmitzer dokonce odmítl jít na pohřeb. „Je to ale holý nesmysl. Jiří chodí na tréninky úplně normálně, stejně jako všichni ostatní. A tam pije pouze vodu a čaje. Kdyby měl nějaké problémy s alkoholem, tak by něco tak náročného, jako je příprava na StarDance, nikdy nezvládl,“ řekl deníku Aha! jeden z producentů pořadu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.