MEGA TRAPASY v Tváři neberou konce: Chudák Dara Rolins! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

MEGA TRAPASY v Tváři neberou konce: Chudák Dara Rolins!

Dara Rolins
Dara Rolins (foto Instagram)

Osmá řada show Tvoje tvář má známý hlas přináší jeden trapas za druhým. Naposledy byl „hvězdou“ velkého přešlapu zpěvák Vojta Drahokoupil (25). Ten svým vystoupením totálně zesměšnil zpěvačku Daru Rolins (49).

„Ehmmm.... fakt jsem dělal, co se dalo. A ještě jednou velké pardon, Daro,“ pověděl hned po jeho vystoupení v show Tvoje tvář má známý hlas Vojtěch Drahokoupil. Toho si poté diváci pořádně podali a Daru Rolins považují za chudinku. Podle Blesku totiž opět šlo spíše o nepovedenou travesty show, než o vzdání holdu slavným hvězdám.

Hvězda SuperStar a Tváře Martin Schreiner: Uhání ho opuštěné samoživitelky!

Video se připravuje ...

„Takový to, když si objednáš Daru a dorazí ti Dara z Aliexpressu,“ pomluvil vystoupení Drahokoupila přítel zpěváka Jana Bendiga Lukáš Rejmon. Ten tak poukázal na to, že z asijského e-shopu často přijde nakonec úplně něco jiného (horší kvalita, atd), než to, co jsme si objednali. A tak to evidentně bylo i u tohoto vystoupení.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.