Popírá stárnutí, ale… Cameron Diaz kašle na krizi středního věku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Popírá stárnutí, ale… Diazová kašle na krizi středního věku!

Cameron Diaz
Cameron Diaz (profimedia.cz)

Široký úsměv a blankytně modré oči jsou poznávacími rysy herečky Cameron Diazová (48). I když je téměř na prahu padesátky, stále si zachovává svůj dívčí vzhled. Přibývající léta nebere narozdíl od některých kolegyň jako překážku a stárnutí vnímá jako přirozený proces.

Herečka se vždy snažila vyhýbat otázkám týkajících se věku. Ne proto, že by pro ni bylo toto téma tabu, ale naopak na stárnutí nevidí nic negativního. Sama je autorkou knihy Body Book (tedy jak se starat ženské tělo), v níž podporuje přirozené stárnutí a snaží se ženy inspirovat k zdravému životnímu stylu, aby jim tělo mohlo v budoucnu poděkovat.

I herečka si ale musela uspořádat priority, aby dnes mohla tvrdit to, za čím si pevně stojí. „Já se postupem času cítím líp, než jsem se cítila v minulosti. Nejen fyzicky, i psychicky, věk tvoří mou osobnost,“ cituje herečku web ŽivotvČesku.cz. Díky charakteristickému úsměvu a zářivým očím by ale málokdo hádal, že za necelé dva roky oslaví půlstoletí. A ani samotná herečka ve věku nevidí problém. "Vykašlete se na krizi středního věku, udělejte si oslavu středního věku. S láskou zavzpomínejte na to, co už jste prožili a představte si, co krásného vás ještě čeká,“ tvrdí Diazová.

Pohodlné outfity Cameron Diaz.

Video se připravuje ...

Hlavní změnou v myšlení bylo bezpochyby narození její první dcerky, která se stala hereččiným středobodem. Diazová pomalu začala upřednostňovat rodinu před kariérou a sama si na tento fakt nestěžuje. K tomu začala podnikat, má vlastní značku vína a na návrat k filmu zkrátka nepřišel vhodný čas. Poslední film herečka natočila dokonce v roce 2014.

Diazová ale věří, že lepší role přichází až ve vyšším věku, tudíž rozhodně nezavrhuje možnost se k herectví jednoho dne vrátit. "Ty nejlepší role dostávají čtyřicátnice. Hodně žen to tak nevidí, protože to už nejsou sexy role, ale stačí se podívat, kolik hereček přes 40 bylo v poslední dekádě nominovaných na Oscara. Mladších tolik nebylo,“ dodala herečka v rozhovoru pro Holmes Place.

Sexy scény Cameron Diaz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.