Iva Frühlingová: Zapletla se s Pierrem Richardem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iva Frühlingová: Zapletla se s Pierrem Richardem

PRAHA – Tajné rande v Paříži, městě milenců! Deník Aha! nachytal zpěvačku a modelku Ivu Frühlingovou při romantické večeři ve městě nad Seinou! Společnost jí však nedělal její přítel Pavel Vrzák, ale slavný »velký blondýn« – francouzský herec Pierre Richard (73)!


Tajné rande v Paříži

„Ano, sešli jsme se, ale ta schůzka byla jen pracovní. Přemluvila jsem totiž Pierra k tomu, aby nazpíval duet na moji novou desku,“ přiznává Frühlingová, která tak dokázala nemožné. Přesvědčila totiž slavného herce, který do té doby zpíval jen občas ve filmu, aby s ní strávil hodiny ve studiu. „Když jsme se potkali poprvé, byla jsem celá rudá, koktala jsem a nemohla ze sebe dostat slovo. Richard je totiž pro mě jedním z lidí, které opravdu obdivuju. Ale pak jsme natočili ten duet a potkali se ještě několikrát v Praze, když tady nedávno točil svůj nový film, a skamarádili jsme se. Je to zkrátka frajer. Třeba na naši první schůzku přijel i ve svých třiasedmdesáti letech na motorce,“ směje se Frühlingová, která kdysi dlouho ve Francii žila. Píseň, kterou s Pierre Richardem natočila, se jmenuje La Chanson de Pierre. A objeví se na její třetí desce Strip Twist, která vychází už 9. listopadu.


Autor: (vt)
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.