Parta z Tele Tele - Triumfální návratnávratna Novu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Parta z Tele Tele - Triumfální návratnávratna Novu!

Tele Tele se vrací aneb Geňa, Žíla, Carda a Suchoš budou už od září zase řádit na televizních obrazovkách.
Tele Tele se vrací aneb Geňa, Žíla, Carda a Suchoš budou už od září zase řádit na televizních obrazovkách. (: TV Nova)

PRAHA – Veronika Žilková (44), Michal Suchánek (40), Josef Carda (49), Richard Genzer (39) a celá jejich parta z před časem zrušeného pořadu Tele Tele se triumfálně vrací na Novu! Deníku Aha! to prozradila sama Veronika Žilková.

Podle ní by se Tele Tele nebo jiný podobný pořad tohoto hvězdného seskupení měl na obrazovce znovu objevit už v září.

„Předpověděla mi to i hvězdářka, tak mám radost, že se to splnilo,“ neskrývá nadšení paní Veronika. To její kolega Michal Suchánek zuří, že se zpráva provalila tak brzy. „Návrat Tele Tele je jednou z možných podob připravované spolupráce s týmem okolo pana Suchánka. Počítáme s nimi, variant spolupráce a podob jejich pořadu je ale několik,“ potvrdil Aha! návrat populárního komického týmu na Novu i její výrobní ředitel Petr Erben.

„Zatím jednají jenom s Michalem, ale od září by se Tele Tele mělo vrátit na obrazovky,“ svěřila se Veronika Žilková deníku Aha! A zatímco mluvčí Novy Veronika Šmítková nám ještě včera ráno jen opatrně řekla, že připravovaných projektů je celá řada a nemá smysl je komentovat, výrobní ředitel Novy Petr Erben byl sdílnější. „Ano, o Tele Tele uvažujeme,“ potvrdil Aha! Erben. „Je to ale jen jedna z možných podob připravované spolupráce s týmem okolo pana Suchánka. Počítáme s nimi, variant spolupráce a podob jejich pořadu je ale několik,“ dodal výrobní ředitel Novy.

Opět se tak potvrzuje, jak je život v televizním šoubyznysu nevyzpytatelný. Komici Suchánek s Genzerem, Žilkovou a Cardou zářili na obrazovce v Tele Tele s obrovskými úspěchy několik let, loni před Vánoci ale jejich pořad Nova zrušila kvůli úbytku diváků. Zrušení pořadu nesli těžce hlavně »Suchoš a Geňa«, kteří s pořadem přišli i o slušný příjem. Nedostatek financí je měl dohnat až k obchodování s plastovými okny. Veronika Žilková po skončení Tele Tele na Nově dostala vlastní pořad Svatby paní Veroniky, ani ten ale nepřežil na obrazovkách déle než pár měsíců. Nové sjednocení populárního týmu a obnovení jednoho z nejvtipnějších pořadů posledních let tak potěší nejen diváky, ale jistě i peněženky hlavních protagonistů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.