Hejdová čeká miminko: Překvapení pokazila prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Hejdová čeká miminko: Překvapení pokazila prsa!

Zorka Hejdová
Zorka Hejdová (instagram, foto ara)

Po 11 letech manželé Zorka (30) a Míra (37) Hejdovi v létě skončili jako moderátoři Snídaně s Novou. A teď přišli s další novinou – konečně budou rodina! „Máme jedno malé velké tajemství... Čekáme miminko!“ oznámila Zorka.

Nedávno manželé oslavili vlněnou svatbu. Brali se před sedmi lety a bylo jen otázkou času, kdy se stanou rodiči. „Dnes naše přátele obletí novina, my totiž se Zorkou budeme rodina,“ veršoval Míra na sociální síti. Mezi prvními gratulanty byli zpěvačka Markéta Konvičková (26), moderátor Aleš Háma (47) či Zorčina kamarádka, modelka Jitka Nováčková (28), která je také v jiném stavu. Konec tajností Zorka už těhotenství nemohla dále tajit. Nešlo si nevšimnout, že se jí nápadně zvětšilo poprsí.

Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující

Video se připravuje ...

„No u té poslední fotky v prádle už jsem tě zkoumala, ne že ne, pak jsem to tedy uzavřela s tím, že bude lepší, když toho nechám a půjdu dětem udělat večeři. Gratuluju!“ vzkázala spisovatelka a autorka Bábovek Radka Třeštíková (39).

K Fajksové přiletí

čáp Modelka Tereza Fajksová (31) se za několik málo měsíců stane podruhé maminkou. A už je jasné, kdo přibude k dcerce Lilien (19 měsíců). Předevčírem totiž odhalila, že pod srdcem nosí chlapce. „Jen bych chtěla podotknout, že pohlaví nám bylo a je úplně jedno. Hlavní je, aby tu s námi bylo miminko v pořádku,“ poznamenala.

Zorka Hejdová po odchodu z Novy: Po 11 letech jsem cítila vyhoření

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.