V Daře bouchly saze! Zpěvačka terčem drsného obvinění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Daře bouchly saze! Zpěvačka terčem drsného obvinění

Dara Rolins nevěřila svým očím.
Dara Rolins nevěřila svým očím. (Foto Profimedia.cz)

Dara Rolins (47) ještě před koncem prázdnin odletěla chytat bronz na Ibizu. Slovenská popová diva vystavila své tělo v plavkách a nezapomněla se pochlubit ani svým fanouškům na sociální síti.

Rolins velmi často vystavuje své křivky na sociální síti, a není se čemu divit.  Přestože za tři roky oslaví padesátku, vypadá skvěle. Tvrdá dřina a zdravá strava se jí vyplácí.

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video se připravuje ...

Sexy snímkem v plavkách se zpěvačka pochlubila na Instagramu a mezi chválou se objevil i negativní komentář.  „Chodidla a dlouhé, předlouhé stehno…Taková stylová žena se super figurou. Chjo, filtry s rozumem…“ napsala jedna z fanynek. Ačkoliv je někdy lepší se k hejtům nevyjadřovat, občas mají i hvězdy potřebu zareagovat.

 „Žádný filtr, jen naklopení telefonu a úhel pohledu odspodu. Žádný záměr ani natahování končetin. Jednoduše náhoda. Vždy tomu věnuji tuto zvýšenou pozornost AŽ poté, co to začnou rozebírat lidé v komentářích. Sranda, na co VŠE bych měla při focení myslet. By mě jeblo,“ reagovala slovenská popová diva.

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 8. 2020 • 23:12

"Slovenská popová diva " kecá!
Velmi dlouho a přepečlivě vybírá, který záběr pustí. Zoufalka , se bičuje ve fitku, jen aby neměla deko tuku.A vím, že kdyby měla vylézt z baráku nenamalovaná, neustála by to.
A vůbec, koho zajímá její zpěv a stehno?Neznám kolem sebe nikoho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.