Christina (29) boří předsudky: Kráska z oblaků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Christina (29) boří předsudky: Kráska z oblaků!

S takovou pilotkou je cestování hned příjemnější!
S takovou pilotkou je cestování hned příjemnější! (Foto: Instagram)

Seznamte se, tohle je Christina Carmela Panebiancoová. Ve svých 29 letech už má nalétáno tisíce kilometrů, a dokonale tak vyvrací zažité představy o tom, že žena patří do kuchyně. Za kniplem letadla (a nejen tam!) jí to zatraceně sluší!

Christina, která má italsko- -africké kořeny, pracovala v minulosti jako modelka v indickém Bollywoodu, její vášeň ale spočívala v něčem jiném. Nakonec dokázala našetřit dost peněz na to, aby v nejprestižnější jihoafrické škole složila pilotní zkoušky. Od té doby uplynulo už 11 let, které žena strávila v oblacích. Lehké to ale nebylo. „Spousta lidí měla předsudky, mnozí mi říkají, že jsem jediná pilotka, jakou kdy viděli,“ popisuje. „Musela jsem pracovat dvakrát tolik pro poloviční respekt.“ Nakonec se zadařilo a Christina má do budoucna smělé plány. „Do pěti let chci otevřít vlastní aerolinky. Chci tím povzbudit ostatní ženy,“ dodává dívka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.