Blogerka si vybudovala barák snů: Z hnusu vykřesali krásu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Blogerka si vybudovala barák snů: Z hnusu vykřesali krásu

Kuchyň.
Kuchyň. (Foto Instagram, Twitter)

Tři roky makala Joanne Lewisová se snoubencem Adamem na svém domě snů v jihovýchodní Anglii. Na začátku nad ním sousedé ohrnovali nos. Teď je chloubou celé ulice.

„Dřív to bývala garáž,“ popisuje Joanne historii objektu. „Pak dům se dvěma ložnicemi, nyní je to rodinný dům 4+1. Když jsme ho koupili, byl totálně zaseknutý v 70. letech a vzhůru nohama.“ Ložnice a koupelna byly totiž v přízemí, obývák a kuchyně v patře. V zahradě zbourali kůlnu a přízemí rozšířili o novou místnost – kuchyň s jídelnou. A místo původní kuchyně vznikly koupelna a dětský pokoj. „Místnosti pořád přehazuji, stále ještě není hotovo,“ přiznává se Joanne, že ne s každou změnou je spokojená. „Do obýváku jsme dali nový koberec, z obdélníkových oken udělali čtvercová, strhali žluté tapety a vymalovali bíle. Jednu zeď jsme napřed udělali modrou, ale to mě docela rychle začalo štvát,“ dodává Joanne.

Přírůstky všeho druhu
Přestavba dala spoustu práce, ale nebyl to jediný projekt, kterému se s Adamem věnovali: mezitím totiž porodila dvě děti, Pollyanu (2) a Alfieho (6 měsíců). Pátým členem rodiny je buldoček Blue (3). „Po roce jsme přidali další patro,“ pokračuje Joanne ve výčtu prací. S Adamem si už zase udělali novou ložnici, tentokrát se střešním oknem pro pozorování hvězd. Ze dvou balkonů pak mají výhled na moře. Vše má Joanne parádně zdokumentované na sociálních sítích. Právě tím se živí: chlubí se stylovými fotkami své módy, cestování životního stylu. Renovace domu je však zdaleka nejúspěšnějším projektem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.