Česká Kate Moss Hana Jiříčková: Nahá ve vaně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česká Kate Moss Hana Jiříčková: Nahá ve vaně!

Modelka šla donaha.
Modelka šla donaha. (Foto Aha! – M. Pátek)

Ostych nemá ve svém slovníku! Vítězka Elite Model Look Czech Republic pro rok 2007 Hana Jiříčková (28) se odhalila v celé své kráse ve vaně. Co nezakryla pěna, musel skrýt photoshop.

Rodačce z Brna prestižní soutěž otevřela brány do světa. Díky tomu, že se u nás v soutěži získala první místo, vydala se na mezinárodní modelingovou soutěž, kde obsadila třetí příčku, a přes noc se tak stala jednou z nejžádanějších modelek světa. Často je přirovnávána k supermodelce Kate Moss (46). I na poli osobních vztahů se jí dařilo. Ve dvaceti letech se provdala za francouzského podnikatele z módní branže. Nyní žije s manželem Marcem v New Yorku. Kromě toho má ještě byt v Paříži, Praze a dům na jihu Francie. Své fanoušky neustále dráždí svůdnými snímky na sociálních sítích. Naposledy to byl nahý snímek z vany, kde jí intimní partie zakrývala pěna. Ňadra však raději zamazala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.