Karanténa hvězdy Krok za krokem: DRINKY, INJEKCE A SEX! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karanténa hvězdy Krok za krokem: DRINKY, INJEKCE A SEX!

Suzanne Somers
Suzanne Somers (instagram/Suzane Somersová)

V populárním seriálu Krok za krokem hrála matku klanu, která se ani v poměrně pokročilém věku nebojí přivést na svět mimino. A podobně si nějaké stárnutí nepřipouští Suzanne Somersová ani v reálu.

Coby příslušníci náchylné generace jsou Suzanne (73) s manželem Alanem Hamelem (83) poctivě zavření ve své vile v kalifornském Palm Springs. Příliš je to ale netrápí. Se světem jsou často v kontaktu aspoň elektronicky, dokonce přes internet vysílají pořad We Hear (Slyšíme) ze svého domácího baru.

Nejlepší středa
A svou postel rozhodně nepovažují za smrtelnou. „Manželovi každé úterý testosteronu. Každá středa je pak parádní,“ přiznala například v jejich vysílání. Suzanne je totiž zastánkyní boje proti stárnutí pomocí hormonů, na jejich libida prý fungují výborně. „Někdy jednou za den, někdy dostanete chuť i podruhé... Protože co jiného během pandemie budete dělat?“

Pravidelný drink
A když zrovna nejsou v posteli, posedávají na zahradě, kde si zařídili hogofogo mini bar. „Vždycky v pět máme čas na drink," doporučuje i všem posluchačům, jak si vylepšit atmosféru v izolaci a možná až příliš těsné vztahy. „A to se vším všudy: přineseme kyblík ledu, prostřu ubrus, pěkné skleničky, muziku. Někdy tancujeme, nakonec ho políbím. Romantiku máme pořád, ale během koronaviru si o to víc uvědomíte, jak skvělé je někoho mít.“ Ostatně sex prý zvládali skoro každý den, i když se Suzanne zotavovala po zlomenině krčku. „Bylo to hlavně na Alanovi, ale našli jsme způsob, jak to dělat. Na focení by to ale nebylo...“ pochlubila se se smíchem. 



Přečtěte si
DWEI
18. 4. 2020 • 17:51

AliAlice - přesně! Baba o ničem jiném než o sexu mluvit neumí - jen jestli si to trošku nepřibarvuje Jí je 73, dědkovi 83....možná trošku bujná představivost nebo nesplněné touhy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.