Štaidl poprvé promluvil o Bartošové, o synovi... Proč se tak bojí o malého Artura? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Štaidl poprvé promluvil o Bartošové, o synovi... Proč se tak bojí o malého Artura?

Ladislav Štaidl
Ladislav Štaidl  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Pokud se nic nezmění, Artur začne ve třinácti drogovat, aby unikl realitě jako jeho matka Iveta Bartošová. Podal jsem návrh na jeho svěření do své péče,“ šokuje svým nejnovějším prohlášením hudební skladatel Ladislav Štaidl (62), bývalý partner zpěvačky Ivety Bartošové (41). Tu nepřímo obviňuje z ohrožování mravní výchovy jejich syna Artura (10)!

Drogy!

Štaidl dosud mlčel a k léčení své bývalé přítelkyně Ivety v psychiatrické léčebně v Kroměříži se nevyjadřoval. Teď se ale rozpovídal naplno! Nejnovějšímu vydání magazínu Pátek Lidových novin se mimo jiné svěřil se svou strašnou předtuchou ohledně Artura: „Obávám se, že ve třinácti začne drogovat, když se nic nezmění, aby unikl realitě jako jeho matka,“ míní skladatel, který prý donedávna Ivetu i přes všechny její excesy o syna nechtěl připravit.

„Když se teď zjistilo, že Iveta je v příšerném stavu, závislá na psychofarmakách a na alkoholu, udělal jsem vstřícný krok a napsal jí do léčebny dopis, že ji o dítě nepřipravím, přestože mi k tomu dala za poslední roky tisíc důvodů. Podmínkou bylo, kromě jiného, že až do úspěšného dokončení léčby zůstane syn u mě,“ vypráví v Lidových novinách Štaidl.

Když Iveta dostala z léčebny na dva dny opušťák, vzala si syna k sobě a od té doby ho tatínkovi nevrátila. Ten se proto rozhodl jednat. „Předběžné opatření, aby mi byl svěřen do péče, soudkyně z Kolína zamítla. Takže o tom, kdo se teď o našeho syna stará a jak ho vychovává, rozhoduje jeho matka z psychiatrické léčebny,“ šokuje Štaidl náhlou otevřeností.

A pak zasahuje Ivetu na nejcitlivějším místě jejího srdce. O syna se prý nestará tak dobře jako on a nepřímo padá i obvinění z ohrožování mravní výchovy mládeže! „Nejhorší je, že se z něj stává schizofrenní dítě. Když je u nás – u mě a mé Michaely – je spokojený, přestože se musí učit, nesmí vysedávat u internetu, stahovat nemravné obrázky a nechodí spát o půlnoci, ale v devět večer. Ale když přijde k mámě a já mu zavolám, najednou se mnou mluví jiný člověk. On má i jiný hlas. A aby mámě neublížil, říká, že chce být radši s ní, což je pochopitelné, protože ji miluje a může si tam dělat, co se mu zlíbí,“ tvrdí Štaidl, od kterého Iveta odešla s ročním Arturem před devíti lety.

V rozhovoru Štaidl mluví i o 280 zameškaných hodinách Artura ve škole a jako důvod udává, že se tam syn stydí chodit kvůli článkům o matce. Štaidl napadá bývalou přítelkyni i kvůli údajně zanedbané výuce syna. „Jde do páté třídy a nezná vybraná slova. A když se ho zeptáte, kolik je osm krát sedm, odpoví: »Padesát tři! Padesát čtyři!« Přičemž je to inteligentní dítě,“ dušuje se Ladislav Štaidl.

Podle jeho vyjádření to vypadá, že se mezi ním a Ivetou Bartošovou naplno a veřejně rozhořel boj o syna Artura. A zdá se, že tentokrát už Štaidl Ivetě nic nedaruje!


Pozor! Už zítra čtěte v Nedělním Aha! exkluzivní rozhovor se Štaidlovou bývalou manželkou Aňou nejen o bývalém manželovi a Ivetě, ale i o českém showbyznysu vůbec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.