Bývalá hvězda Novy Eva Jurinová: Po letech na veřejnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalá hvězda Novy Eva Jurinová: Po letech na veřejnosti!

Eva Jurinová
Eva Jurinová (Foto Zbyněk Pecák, David Kundrát, archiv Blesku)

Po delší době se na veřejnosti objevila Eva Jurinová (66). „Nejsem zrovna večírkový typ,“ řekla deníku Aha! bývalá moderátorská hvězda televize Nova. Tentokrát ale udělala výjimku a vyrazila si do společnosti i s manželem Václavem (71), s nímž je už přes třicet let

Manželé Jurinovi, kteří loni oslavili perlovou svatbu, bydlí 30 km za Prahou. „Je pravda, že ne vždy mám chuť trmácet se do centra, a tak se s manželem a přáteli zaměřujeme jen na setkání, která jsou nám blízká,“ svěřila Aha! bývalá moderátorka, kterou jsme zastihli na křtu knihy Jana Bauera (74) Kdo zradil krále.

Chrání si soukromí
„Stejně jako dřív platí, že si chráním své soukromí, nejsem zrovna večírkový typ. Ale tentokrát jsem udělala výjimku, protože Honzu, který se vyzná v české historii, velmi obdivuji a myslím, že je nejproduktivnějším současným autorem,“ prozradila Jurinová.

Školí moderátory
Po odchodu z Novy, kde v letech 1995 až 1999 moderovala Televizní noviny se Zbyňkem Merunkou (69), působila 11 let jako tisková mluvčí motolské nemocnice, a poté byla dokonce dva roky starostkou města Sadská. A nezahálí ani dnes. „Dala jsem dohromady všechno, co jsem v pracovním prostředí prožila, a vyučuji mediální komunikace na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku. A ozývají se mi i současní a začínající moderátoři, kteří se chtějí zdokonalit. Zkrátka předávám to, co mě naučil život, a přestože toho mám hodně, moc mě to baví,“ konstatovala.

Hádají se jako psi
A pochopitelně nezanedbává ani svého muže, který je nyní v důchodu, ale předtím působil jako poradce na ministerstvu pro místní rozvoj. „Teď budeme mít třicáté první výročí od seznámení, a i když počáteční zamilovanost vyprchá, tak ten vztah pak nabírá jinou kvalitu a je to o tom, že pak jeden bez druhého nemůže být,“ prozradil Aha! Václav, který se s Evou oženil pouhý půlrok po seznámení. „To víte, že se hádáme, kolikrát jako psi. Ale to je normální. Podle mě neexistuje manželství bez hádek,“ dodala Jurinová se smíchem.

Promlouvá v metru
Jurinová je rovněž známá jako hlasatelka na lince B pražského metra, kde namluvila veškerá hlášení.

Co dnes dělá Eva Jurinová? Pořád se vídá s Merunkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
barix81824@...
16. 2. 2020 • 09:11

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

-bello-
15. 2. 2020 • 16:42

To co umí by byla škoda nepředat, zkušeností asi má hodně.
Jenže v TV byla sem tam lehce ordinérní a když moderovala nějaký TV pořad pro seniory ( studio bylo v prosklené výloze na Vinohradské u Rozhlasu), tak to podala jakože mluví k dementům.Bylo lo to děsný.Pak dělala mluvčí Motol. nem. a když se provalil průšvih jejich ředitele, zacítila asi v politice šanci, že by mohla vejš a jako "mluvčí " té nemocnice ho ta blbka začala veřejně pranýřovat. Tak ji samozřejmě vykopli.Jednak musí být mluvčí loyální se zaměstnavatelem, druhak je mluvčím i za ředitele! No a jako " starostka " byla na chvilku, ani tam se neosvědčila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.