Monika Bagárová: Po porodu konec kariéry?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Monika Bagárová: Po porodu konec kariéry?!

Jako zamilované hrdličky.
Jako zamilované hrdličky. (T. Tran, P. Machan, archiv Blesku)

Zpěvačka Monika Bagárová (25) čeká se svým milovaným partnerem první miminko. Bagárová patří mezi celebrity, které se nebojí na sociální síti vyzradit mnoho informací ze svého soukromého života, a proto netají ani záležitosti kolem miminka. Jak to bude mít po porodu s prací?

„Tuto zkušenost nemám a budu asi moct odpovědět, až se to reálně bude dít. Samozřejmě se chci vrátit k hudbě, chci začít koncertovat, nechci, aby to bylo extrémně dlouho. A myslím si, že mám kolem sebe skvělé lidi, rodinu, přítele, kteří budou moct cestovat na akce, a kteří miminko pohlídají,“ pověděla podle super.cz Monika Bagárová o tom, jak to bude mít po narození miminka s kariérou a koncertováním.

Vzhledem k tomu, že krásná zpěvačka sděluje fnouškům mnoho informací, vyzradí i pohlaví dítěte, které nosí pod srdíčkem? „Víme to už tři měsíce, ale ještě jsme to neprozradili. Brzy to vypustíme do světa,“ dodala.

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.