Tohle lidé chtějí po Andrlové? „Je to nesmysl,“ říká herečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle lidé chtějí po Andrlové? „Je to nesmysl,“ říká herečka

Ivana Andrlová
Ivana Andrlová (Foto Aha! – Marek Pátek a ara)

Herečku Ivana Andrlovou (59) si diváci nejvíce pamatují z krásných českých pohádek, kde hrála nezapomenutelné princezny. Role dcerušek králů herečku proslavily, což je možná takové její menší prokletí. Nové nabídky na ztvárnění postav totiž moc nepřicházejí a diváci mají nesplnitelné přání. O co jde?

Ačkoliv ji role princezen proslavily, necítila se v nich dobře. V dětství se považovala spíše za kluka, a tak pro ni nebylo lehké zvyknout si na to, že ji každý vnímá jako křehkou dívku z pohádek. Jaké role by si herečka přála, a co si podle Andrlové naopak přejí její fanoušci? „Spíš je problém, že mě někteří lidé chtějí jako princeznu stále vidět, což je nesmysl. Bude mi šedesát. Přeskočila jsem role maminek, tak teď čekám na babičky, královny a čarodějnice,“ pověděla pro expres.cz Ivana Adrlová.

„Já se nikdy jako princezna necítila, ani jsem si na ně nikdy nehrála. Celé dětství jsem byla spíš kluk. Princeznovské role nebyly mou životní volbou. Když jsem z nich přirozeně odrostla, nelitovala jsem toho,“ dodala.

Andrlová o Ordinaci v růžové zahradě 2. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
13. 4. 2020 • 07:14

Tak tu vidět nechci ani omylem, hnusku! Byla šeredná už mladá, ksicht jak když se zpr"ne kobliha s žábou 👎👎👎👎👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.