Kateřina Hamrová: Pomeje bude moderátor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Kateřina Hamrová: Pomeje bude moderátor!

„Jirka je můj kůň,“ tvrdí o Jiřím Pomejem Kateřina Hamrová.
„Jirka je můj kůň,“ tvrdí o Jiřím Pomejem Kateřina Hamrová. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Moderátorka Kateřina Hamrová (39), která proslula především jako hloupá blondýna v rozhlasovém pořadu Jana Krause (52) na Frekvenci 1, se stala ředitelkou soutěže Miss Internet. Z Hamrové se tak stává doslova missí královna. Vedle Miss Internet totiž vede i další soutěž krásy Miss Junior ČR a SR.

„Miss Internet pod mým vedením čekají převratné změny. Do soutěže se může přihlásit úplně každá dívka či žena bez omezení věku! Dokonce i rozvedená, která se opět stala slečnou nebo má třeba i děti. V soutěži nebude ani ponižující promenáda v plavkách, protože nehledáme podvyživenou vyzáblinu, ale ženu s mozkem a všeobecným přehledem,“ tvrdí Hamrová. Ta hodlá moderování finálového večera, který se bude konat koncem října v Blansku, svěřit kontroverznímu herci a filmovému producentovi Jiřímu Pomejemu (41). „Jirka je jednoznačně můj kůň! Člověk, co se dokáže poprat se životem. Chlap, který má svoje kouzlo. Je tvrdý a neústupný,“ lichotí Hamrová. Ta má dokonce připravenou i variantu pro případ, že by Pomejeho zavřeli. Zanedlouho ho totiž čeká soud.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.