Vignerová před porodem: Sexy snímky na poslední chvíli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vignerová před porodem: Sexy snímky na poslední chvíli!

Kulaťoučká, ale stále kočka.
Kulaťoučká, ale stále kočka. (Foto Instagram)

I když se už pěkně zakulatila a váha ukazuje o dvacet kilo víc, vypadá Aneta Vignerová (32) pořád sexy! Proto neváhala odhalit své těhotenské bříško a stihla to jen tak tak. Teď by se už před objektiv fotoaparátu nezvládla postavit.

Svůdné fotky v prádle či kostýmku vznikly jako památka na šťastné období. Kam si je partnerka scenáristy Mostu! Petra Kolečka (35) umístí, už ale neprozradila.

„Focení bylo pohodové a trvalo dvě hodiny. Fotila jsem převážně se svými nejbližšími, s návrhářem Michalem Kovačíkem, vizážistkou Mirkou Česlovou a fotografkou Nikol Elefant. Jsem ráda, že památka vyšla a moc se mi líbí,“ prozradila Aha! krásná budoucí maminka. Zároveň i přiznala, že načasování bylo za pět minut dvanáct. „Teď už mám nařízený klidový režim, tak bych to již nezvládla,“ dodala Aneta, která své první miminko přivede na svět za pár týdnů.

Slavné krásky o setkání s Gottem (†80): Osudová chyba zprávařky Leové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 1. 2020 • 10:34

Sakra, nenapsali jste kdo je Aneta Vignerová a já z článku vím jen, že je to partnerka někoho.
Není, fakt není nic špatnýho nafotit si doma svoje mimčo v břiše, ale černá podprda je symbol něčeho jiného, než mateřství a tak se moc na těhotenskou fotku nehodí.Vypadá to divně. A pecku tomu dala těma teplákama a kožichem, moc jim ty fotky nevyšly .Proč to vůbec dávají ven ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.