Lucie Bílá: Dostala obraz od Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Bílá: Dostala obraz od Gotta!

Lucie Bílá samozřejmě na svém křtu toužila po Karlu Gottovi, ještě víc však po jeho obrazu, který jí věnoval.
Lucie Bílá samozřejmě na svém křtu toužila po Karlu Gottovi, ještě víc však po jeho obrazu, který jí věnoval. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Lucii Bílou (41) šokoval příchod Karla Gotta (68)! Ani manžel Vašek Noid Bárta (27), režisér Jan Svěrák (42), textařka Gabina Osvaldová (53) nebo muzikant Ondřej Soukup (56) a spousta dalších hostů nepotěšili Bílou na křtu jejího nového cédéčka Woman tolik jako přítomnost Mistra.

A Lucka ho nepozvala jen tak náhodou. Tušila, že by mohl přijít s dárkem, který si už takovou dobu přeje – originálem svého obrazu. „Nejvíce jsem nadšená z Karla Gotta,“ řekla deníku Aha! Bílá, která v pondělí už od rána zažívala neuvěřitelný stres, aby všechno dobře dopadlo. „Chystám se na to už rok. Dnešní den byl opravdu plný příprav,“ dodala hlavní hvězda večera.

Tak trochu zištně se zachovala Lucie Bílá v pondělí večer. Na svůj křest do hotelu Holiday Inn pozvala Karla Gotta a tušila, že by na tom mohla něco získat! Povedlo se. „Přinesl mi nádherný obraz, který se mi líbil už v Českém domě v Moskvě. Dokonce jsem si tam Karlovi o něj řekla. A představte si, on mi ho dnes večer donesl i s podpisem. Já mám takovou radost,“ zářila štěstím Lucie.

Na křest své nové desky Woman Lucie pozvala tolik hostů, že se jim pak nestačila věnovat. Jitka Zelenková po celou dobu posedávala v koutě a bylo jasné, že Lucie na ni v pondělí večer rozhodně nebude mít čas.

Nechyběli ani dvorní textařka a skladatel Bílé, Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup. Stále ještě manželé přišli se svými současnými partnery. Zatímco mladík Osvaldové Mirek přezdívaný Bulhar se nemusel bát, že by si ho Gábina nevšimla, přítomnost slovenské zpěvačky Lucie Šoralové Soukup skoro nezaregistroval. Svou náruč milence otevřel až poté, co zahlédl její zoufalé, vyčítavé pohledy, které vysílala směrem k němu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.