Colin Firth: Konec lásky nebeské! Podvedla ho manželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Colin Firth: Konec lásky nebeské! Podvedla ho manželka!

Colin Firth
Colin Firth (profimedia.cz)

Patřili k nejstabilnějším párům šoubyznysu, a tak není divu, že oznámení konce manželství herce Colina Firtha (59) tolik šokovalo. S manželkou Livií (50) si řekli sbohem po 22 letech vztahu. Nedokázal jí odpustit aféru, kterou měla s kamarádem z dětství.

Charakterní britský herec, i u nás velmi známý z filmů Deník Bridget Jonesové, Mamma Mia anebo Láska nebeská, se zasnoubil s dokumentaristkou Livií Giuggioliovou už v roce 1997, následně se spoluodstěhovali do její rodné Itálie, kde se narodili i jejich synové (16 a 18). Dlouhé roky působili na veřejnosti jako dokonalý pár. „Ona je pro mne ta nejkrásnější žena na světě. Nikdy bych ji nepodvedl. Snažíme se spolu trávit co nejvíce času. To je podle mne pro vztah velmi důležité,“ vyjádřil se Colin ještě před několika roky. Tehdy ale netušil, že zrada přijde z druhé strany. Livia právě v té době prožívala románek s italským novinářem Marcem Brancacciarem (56), s nímž se zná od dětství.

Pomstychtivý Ital

Jejich vztah ale praskl a Livia se pokorně vrátila k manželovi. Marco to ale neunesl a dokonce poslal herci zprávy s podrobným popisem toho, co s jeho manželkou vyváděl. Colin a jeho žena chtěli na skandál zapomenout a novináře obvinili ze stalkingu, který také potvrdila policie. Cestu zpět k sobě už ale nenašli a nyní oznámili konec manželství. „Colin a Livia se rozešli. Zůstávají dobrými přáteli a pojí je láska k jejich dětem. Žádají o soukromí a víc to nebudou komentovat,“ vepsali do společného prohlášení už obvyklé formulky.

Aha! Víte, že...

...Firth je majitelem Oscara (Králova řeč, 2010) i Řádu britského impéria?

Hvězda Lásky nebeské Bill Nighy v Praze: Co popřál fanouškům k Vánocům?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.