Miss Sokolová: Vzala si paruku a odhodila vršek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Sokolová: Vzala si paruku a odhodila vršek!

Kateřina Sokolová
Kateřina Sokolová (foto Matúš Tóth/ Sasha Jány, AŽD)

Nejen královna krásy, ale i promeň! Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (30) je v novém kalendáři skoro k nepoznání a zatraceně sexy!

Modelka si vyzkoušela si jiné barvy vlasů, například blonďatou. Ale i světlá barva s trendy rozcuchem na kluka jí moc slušela. „Chtěli jsme, abych na každé fotky byla jiná. Spolu s mým dvorním kadeřníkem Marty Tylem jsme to vymysleli a musím říct, že jsem si proměny užívala, ať už mikádo nebo blond,“ popsala deníku Aha! Sokolová, která nebyla daleko od radikální změny.

„Dokonce jsem chvíli zvažovala, že bych vlasy ostříhala, ale zatím je na to času dost. Vzhedem k mé profesi by to bylo složité,“ dodala Kateřina. S výslednými snímky v kalendáři na příští rok nadmíru spokojená. „Spolupráce měla charitativní přesah, společnost, pro kterou jsem fotila podporuje můj nadačním fondu AuTalk,“ řekla Sokolová, která nadační fond založila spolu se svým tatínkem. Modelčin bráška Radovan (12) je totiž autista.

Modelka Kateřina Sokolová: Sexy kost v novém kalendáři!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.