SROVNÁNÍ: Sebrali jsme herečkám a modelkám šminky! Co z nich zbylo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

SROVNÁNÍ: Sebrali jsme herečkám a modelkám šminky! Co z nich zbylo?

Bez makeupu ani hvězdy nezáří.
Bez makeupu ani hvězdy nezáří. (Koláž Ahaonline.cz)

Většinu celebrit potkáte bez makeupu jen málokdy. Známé tváře jsme zvyklí vídat téměř vždy dokonale nalíčené a upravené. Ale občas odkryjí svou přirozenou tvář a v některých případech jsou téměř k nepoznání.

Prohledali jsme naše fotoarchivy a pokusili jsme se najít co nejvíce hvězd bez makeupu a retuší. Je přece třeba ukázat, že nejen obyčejné ženy se ráno při pohledu do zrcadla sem tam pořádně vyděsí!
Přečtěte si
mirekk
20. 4. 2013 • 10:13

Přesně.

mirekk
20. 4. 2013 • 10:12

Ale psali, tady jo, tady těm stařenám lezou do zadele, pořád tu lžou, jak jsou to mladice, takové báby, navíc Dáša zmršená plastikama je zralá do horroru o zombie asiatských exhumovaných po 50 letech.

mirekk
20. 4. 2013 • 10:10

Jj, a Krainová je taky děsná, stařena strhaná, fuuj. Petra je fakt hezčí bez make upu - souhlas. A Králová je stejná s ním i bez něj, ale podle mě je Králová ošklivá jak noc, takže o kráse u ní nemůžu soudit, selka nosatá je to, taková kyrysnice vesnická ošklivá. Zdar. :-I

mirekk
20. 4. 2013 • 10:07

Jj, všiml jsem si už před dost douhou dobou, když s ní někde dělali rozhovor, v telce, záběr zblízka mě šokoval (a to měla tunu makeupu!!), jak je je vyžilá a vríásčitá. Upřímně - mně se nelíbila nijak eextra nikdy, není můj typ, ale když ji hodně nalíčí a dobře nafotí, tak se změní a sluší jí to. Ale kdyby si vzali profi vizážisti a fotografové do parády kteroukoli, i - blbě řečeno - ošklivou - ženu, udělají z ní za hodiny práce někoho naprosto jiného. Ale co, Krainová se stará o prcky, tak je to fuk. Ona je hlavně totálně hloupá a negramotná. Stačí ji slyšet mluvit, je fakt primitivňoučká, slovní zásoba nulová, vyjadřování těžkopádné... jednou mě rozsekalo, jak řekla, že na nějakou charitu bylo třeba "jepičí práce" To asi ano. Mravenčí práci i jepičí život znám. Ale primitivňoučká "modelína" zjevně neví nic. Hezký dne všem. Počasí šílenost, jdu si číst a teď koukám na Prima Zoom.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.