Smutné přiznání Fajksové: „Psychika úplně na hadry!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutné přiznání Fajksové: „Psychika úplně na hadry!“

Tereza Fajksová
Tereza Fajksová (instagram.com)

Těhotenství a první měsíce po porodu nejsou žádnou procházkou růžovou zahradou. Své o tom ví i modelka Tereza Fajksová (30), která se v roce 2012 stala Miss Earth a letos porodila první miminko, holčičku Lilien.

„V těhotenství jsem zažila všechno, co jen si jde představit. Hormony mnou lomcovaly ve velkém, rozbrečelo mě i to, když mi partner oznámil, že jde do práce. A první tři měsíce po porodu byly psychózní. Neusmívala jsem se, prvních čtrnáct dní jsem měla opravdu depky. Mělo by se o tom mluvit. Jak mě šmikli, podle mě se mi nenastartoval oxytocin. V porodnici jsem nespala, musela jsem si vzít prášky. Psychika úplně na hadry. Až po čtrnácti dnech se to zlepšilo, ale první tři měsíce to bylo tak, že jsem malou nakrmila, byla jsem ráda, že ji mám, ale zlepšovalo se to až postupně,“ přiznala Fajksová Evě Decastelo pro extra.cz.

Nejkrásnější žena planety Tereza Fajksová: Záhadný virus z Egypta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.