Kapelník Pavel Větrovec: Prozradil soukromé tajemství o Gottovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kapelník Pavel Větrovec: Prozradil soukromé tajemství o Gottovi

Pavel Větrovec a Jiří Adamec s autorem knihy Petrem Mackem
Pavel Větrovec a Jiří Adamec s autorem knihy Petrem Mackem (Foto - Martin Přibyl)

Božský Kája už navždy bude jen jeden! Ale i on měl lidské vlastnosti a problémy. Jeden dosti intimní poodkryl na křtu nové knihy Takový byl Karel Gott spisovatele Petra Macka (38) i Mistrův dlouholetý kapelník Pavel Větrovec (70).

Karel Gott (†80) na koncertech působil velmi suverénně, bojoval s trémou jako většina umělců. „Před koncerty byl nervózní, a to velmi často,“ prozradil Větrovec. „A těsně před vystoupením musel na toaletu, “ zavzpomínal s úsměvem na Slavíka. Knihu plnou spousty zajímavých a velmi osobních vzpomínek nejbližších přátel a kolegů pokřtil společně i s režisérem Jiřím Adamcem (71).

Poslední cesta Karla Gotta (†80): Podívejte se na vynášení rakve za jeho zpěvu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
6. 12. 2019 • 08:56

Svázal žabák Adamec ať se stará o svoji babu tiskovou mluvčí a nesbírá drobky A kapelník ať mlčí také Ještě učitelka z mateřské školky ať něco prozradí KG je mrtev a nechte ty staré voloviny v klidu.Mame vás plné zuby od 1.10. zleva zprava omilate dokola blbiny Jsou vánoce !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.