Sir Paul McCartney: A bude se řezat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sir Paul McCartney: A bude se řezat!

Paul McCartney
Paul McCartney (Profimedia)

Trvalo to, ale nakonec díky svému vlivu, moci a nejlepším právníkům dosáhl svého. Sir Paul McCartney (77) vyhrál dlouhý boj s radnicí v londýnském Westminsteru a dostal povolení pořádně ořezat historické stromy na své zadní zahradě. Chce tam totiž mít více světla.

Jeho zájmu padnou za oběť majestátné koruny břízy, habru a dva platany, které byly kdysi ochránci přírody označené jako chráněné. K těmto čtyřem stromům přidal hudebník v dodatku žádosti na poslední chvíli ještě další čtyři dřeviny, mj. magnólii a červený tis. Sousedi jsou sice zdrceni, že přijdou o kus výstavní zeleně, nicméně uznali alespoň, že nejbohatší muzikant světa svedl s magistrátem nepříjemnou bitvu, místo aby řezal načerno jako jiní boháči. Přepychové třípatrové bývalého člena Beatles na Cavendish Avenue v Regency má hodnotu 300 milionu korun. Pořídil si ho v roce 1966.

Wonderful Christmastime



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.