Martin Písařík 5 let po provalené nevěře: Řádil se striptérkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martin Písařík 5 let po provalené nevěře: Řádil se striptérkami!

Martin Písařík
Martin Písařík (Archiv Blesku, Dana Kolářová)

Před pěti lety se Martin Písařík (40) nechal načapat při nevěře s barmankou. Doma, kde měl přítelkyni a novorozeného syna, měl dlouho co vysvětlovat. Ale vše vyžehlil a od přešlapu sekal latinu. Až do tohoto týdne!

Během křtu knihy bývalé striptérky Alexandry Veliké došlo jak na pánský, tak dámský striptýz. Zatímco v prvním případě byl herec jen pozorovatelem, v tom druhém se stal součástí vystoupení. Dvě spoře oděné krásky si ho vytáhly na pódium k tyči! „Proč zrovna já?“ povykoval Martin, ale sexy policistky se nedaly a vzaly ho mezi sebe.

„Já ovšem na striptýz moc nejsem, protože mě, když odhazují oblečení děvčata, to rozdovádí a pak mě pošlou pryč. Je to totéž, jako kdyby mě vzali do restaurace a nedali mi najíst, takže žádné svlékačky, radovánky si užívám doma,“ svěřil se Písařík, který byl jedním z kmotrů knihy Striptérky Velkého jablka. Když se vymanil z dívčího sevření, slíbil, že si knihu určitě přečte. „Buď ji budu studovat před spaním, aby měla přítelkyně radost, že neusneme a užijeme si noc, a nebo to budu muset jít rozběhat,“ smál se Martin.

Letní úlet s barmankou
Ten žhavý letní večer v roce 2014 by nejraději vymazal! Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Martin Písařík byl své partnerce Michaele nevěrný jen pár týdnů po narození jejich syna Patrika. Zpočátku nevinný večírek v letním kině nabral grády s přibývajícím alkoholem. A skončil vášnivou líbačkou s barmankou a intimními doteky pod dekou na sedacím vaku. Partnerka mu naštěstí odpustila a od té doby herec seká latinu.

Martin Písařík asi zešílel: Doma nechal ženu, dva syny a za svých 250 tisíc odjel do Iráku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.