Beckham a seriálová Monika: Spolu ve vířivce i v seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Beckham a seriálová Monika: Spolu ve vířivce i v seriálu!

„Je tu nějak horko,“ napsala Coxová k této fotce.
„Je tu nějak horko,“ napsala Coxová k této fotce. (Foto Instagram.com)

Má za sebou »štěky« v několika filmech, vystupoval v řadě dokumentů i televizních show. A teď si David Beckham (44) střihne roličku i v seriálu. Konkrétně v kritiky oceňované a miliony diváků milované Takové moderní rodince.

Stopatnáctinásobný anglický fotbalový reprezentant se v posledním dílu 11. řady objeví po boku Courteney Coxové (55). „Dnes jsem v práci poznal novou Přítelkyni,“ poznamenal David u fotky, na níž si pročítají scénář, v narážce na hereččinu nejslavnější roli Moniky z kultovního seriálu Přátelé.
„Je tu nějak horko,“ podotkla Courteney u druhého snímku, na němž je s Beckhamem ve vířivce společně s Jessem Tylerem Fergusonem (43) a Ericem Stonestreetem (48), kteří v Takové moderní rodince hrají Mitchella a Camerona. Pro úplnost: Beckham i Coxová v seriálu ztvární sami sebe a potkají se na bowlingovém turnaji celebrit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.