Kritika pořadu Marty Jandové: Tohle vzkázala rýpalům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kritika pořadu Marty Jandové: Tohle vzkázala rýpalům!

Zpěvačka si z kritiky diváků těžkou hlavu nedělá.
Zpěvačka si z kritiky diváků těžkou hlavu nedělá. (Archiv)

Nová talk show Marty Jandové (45) s názvem MARTA, nesklidila úspěch. Přestože premiérový díl si nenechalo ujít 388 tisíc diváků, místo kladných ohlasů se zpěvačka dočkala velké kritiky. Nelíbí se jim koncept pořadu, moderace a nebojí se ani ostřejších slov.

Nabídka moderovat vlastní pořad byla pro zpěvačku velkou výzvou. Dle svých slov chce Jandová vyzkoušet co nejvíce věcí, které jí život nabídne. Zároveň dle Super.cz zdůraznila, že k moderování přistupuje s velkým respektem. „Já nejsem moderátorka, ale zpěvačka. A tak se i snažím svoji show moderovat. Prostě nehrát si na moderátorku, ale dělat to jako obyčejná holka,“ uvedla.

 

Pro Jandovou to není první moderátorská zkušenost. „Nejdůležitější je, aby byl člověk spokojený sám se sebou. I když už jsem měla jeden pořad v Německu, který jsem moderovala rok a půl, tak to není ještě disciplína, u které bych byla absolutně v klidu. Takže nervózní z toho ještě jsem,“ vysvětlovala zpěvačka dle Blesku pro web Super.cz.

Rozhodně nelze Jandové upřít její snahu, to ale některým nestačí. „Hroznější pořad jsme snad neviděli (…) Marto, zpíváš krásně, v porotě jsi byla taky fajn, ale tohle, prosím, ne“, napsal jeden z uživatelé sociální sítě. „Tak to byla naprostá šílenost...chování v tomhle věku má být jako co? Skákání a chování se jak pubertačka je jako vtipné? Tak to se zase něco jednou fakt povedlo,“ napsala další nespokojená divačka. „Jandová je špatná moderátorka, ječí jako kr... Nikdy více, ztráta času“, nebáli se někteří použít i vulgární výrazy.

Zpěvačka si za dobu své kariéry prošla ledasčím. Z negativních komentářů si tak nedělá těžkou hlavu a bere vše s nadhledem. „Nemůžu se zavděčit všem a občas se stává, že mi někdo napíše něco urážlivého. Když mi nějaký kluk napsal asi 8 nejodpornějších urážek za sebou, tak to jsem fakt nebrala vážně. To je člověk, který si léčí akorát svoje komplexy,“ svěřila se Super.cz Jandová.

 Na video s Martou Jandovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
16. 9. 2019 • 11:12

Vzkazovat může Marta Jandová, co chce. Jméno Janda otevírá dveře, v Německu byla zpěvačka s kapelou. Kdyby tam byla tak úspěšná, určitě by se té kariéry tak lehce nevzdala. Věděla dobře, že tady nezapadne kvůli jménu táty. Zpívá hezky, ale jinak nevím co tím pořadem chce říci .

illenne
15. 9. 2019 • 19:47

Také se mi ten pořad nelíbí, chvilkami uječené , v pořadu byla i rodina. Chápu, že je to dobře placené, ale za jakou cenu, že se na to nedá dívat .

Slavka2
15. 9. 2019 • 18:24

Mně se v tom pořadu Marta vůbec nelíbí, pokřikuje a chová se jak zastydlý puberťák. Myslím si, že pořad brzy stopnou. Sledovanost určitě klesá. Nedívám se, stačilo mně 5 minut a přepla jsem na jiný kanál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.