Kdo je lepší máma? Drtivé srovnání Meghan a Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kdo je lepší máma? Drtivé srovnání Meghan a Kate

Vévodkyně Kate a Meghan přistupují k mateřství malinko odlišně.
Vévodkyně Kate a Meghan přistupují k mateřství malinko odlišně. (Profimedia.cz)

Mezi Meghan (38) a Kate (37) je jeden propastný rozdíl už na první dobrou. Zatímco manželka prince Williama porodila tři děti ve velmi krátkém odstupu, Meghan zatím přivedla na svět jen syna Archieho. Přesto obě disponují stejným počtem chův.

Každá má jen jednu. Jenže  Kate tu svoji pečlivě vybírala předem a vsadila na skutečné eso, u Meghan žádná chůva ale oproti tomu zatím dlouho nevydržela, a i když se její syn narodil teprve v květnu, vystřídala už tři.

Děti v nejlepších rukách
Vévodkyně z Cambridge přitom chůvu dlouho vůbec nechtěla. Ale pak si na vlastní síly prověřila, že starat se na plný úvazek o tři malé děti, a do toho ještě plnit královské povinnosti, není vůbec jednoduché. Nakonec tedy svěřila své ratolesti do rukou velmi zkušené chůvy Marie Borrallo, která je prý tak trochu živoucí Marry Poppinsovou. Je jí čtyřicet, nosí uniformu s hnědým kloboučkem a podle webu Super Mámy prý absolvovala prestižní Norland College. Z toho vyplývá, že umí nejen šít, vařit a měnit plenky, ale také ovládá bojová umění a je vycvičená v protiteroristických technikách. Maria žije s rodinou ve svém soukromém bytě v Kensingtonském paláci, a je tedy vždy po ruce. V bytě má ložnici, obývací pokoj, kuchyňský kout a koupelnu, jak uvádí citovaný web.

Trable s Meghan
Vévodkyně Meghan oproti tomu ve výběru pečovatelky o prvorozeného syna zatím spíše tápe. Jejich domem prošly už tři. A i když mezi lidmi panuje názor, že je to kvůli nesnesitelné povaze Harryho drahé polovičky, důvod je prý jiný. I ona chce pro syna jen to nejlepší.  A dosavadní chůvy ji zatím příliš nepřesvědčily. Třetí chůvou je momentálně Američanka, musela podepsat dohodu o mlčenlivosti a také ona by se měla stát de facto členkou rodinu. Pro Meghan je prý momentálně „darem z nebes“. Tak snad jim nějaký ten pátek vydrží.



Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 05:35

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

tryskomys
3. 9. 2019 • 15:43

Nula chce vždy to nejlepší,sama je směšná..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.