Sexy rozparky a boj hollywoodské hvězdy aneb První den ve Varech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy rozparky a boj hollywoodské hvězdy aneb První den ve Varech

Herečky Hana Vagnerová a Lenka Krobotová na červeném koberci
Herečky Hana Vagnerová a Lenka Krobotová na červeném koberci (Kundrát, Hykl)

Výstřihy už nejsou trendy. Alespoň tak to vypadalo na slavnostním zahájení 54. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Kdo neměl velký rozparek na červeném koberci, jako by neexistoval.

Aňa Geislerová (43)

Herečka se pochlubila nejen dlouhým rozparkem, ale také tím, že si šaty nechala navrhnout přesně podle svých představ. A takový byl i doplněk v podobě živého květu. „Tu kytku jsem ukradla po cestě sem,“ přiznala se smíchem.

Ester Geislerová (35)

Ukázat nožku se nebála ani mladší sestra Anny Geislerové. Ta na rozdíl od svých kolegyň nevsadila na klasickou jednobarevnou róbu, ale na červený koberec vyrazila s výrazným vzorem.

Hana Vagnerová (36)

I ona vsadila na rafinovanost. Její glazur model zdobený peřím sice působil, že Hanka nepředvede nic od dekoltu dolů, ale při chůzi na červeném koberci přece jen nožku ukázala.

Jitka Schneiderová (46)

„Jsem naostro.“ Tak okomentovala herečka odvážný model, který měl proklatě hluboký nejen výstřih, ale i vysoký rozparek. Víc než intimní partie ale hlídala diamantové šperky Bvlgari, které měly milionovou hodnotu.

Daniela Dejdarová (48)

Manželka Martina Dejdara (54) se celá zahalila do černé. Vysoký rozparek dodal modelu šmrc, stejně jako velké sluneční brýle po vzoru hollywoodských hvězd.

Nikol Švantnerová (26)

Nejzářivější hvězdou na červeném koberci se právem stala Česká Miss 2015. „Z tepláků a tenisek přímo na červený koberec. Šaty à la gold echt gold od sourozenců Ponerových,“ okomentovala brunetka svůj model.

Milionová miss

„Asi milion mám v uších a to samé na ruce. Je ze mě milionová holka, takže jdu na pokoj, kam to jdu sundat, a milionová holka už nebudu,“ prozradila Česká Miss 2015 o zapůjčených diamantových špercích ALO diamonds za 2 500 000 Kč, které měla na slavnostní zahájení festivalu. Kvůli bezpečnosti se na ní ale dlouho neohřály. Na koncert pod širým nebem už je měla v bezpečí hotelového trezoru.

Oscarová herečka Julianne Mooreová : Bojovala s róbou

Volány a metrová vlečka. Tak vypadaly šaty hlavní hvězdy filmového festivalu Julianne Mooreové (58). Pohybovat se v nich dalo ale oscarové herečce pořádně zabrat. Brunetka to však zvládla s úsměvem na rtech a s neuvěřitelnou grácií. A to se stihla podepisovat fanouškům.

 Aňa Geislerová: Přiznala se ke krádeži módního doplňku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yjbebqwlb@...
1. 7. 2019 • 10:02

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

ppadys13
30. 6. 2019 • 13:07

Ta blbka Andula se nese jak pětikačka do záložny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.