Mistryně jadrných vyjádření Bohdalová: »Napadla« sociální sítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mistryně jadrných vyjádření Bohdalová: »Napadla« sociální sítě!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Blesk:David Malík)

Drsný názor na sociální sítě vyjádřila Jiřina Bohdalová (88). Pustila se do nich při otevření Domu České televize na filmovém festivalu v Karlových Varech. Od diváků za to sklidila potlesk!

Strhla pomyslnou plachtu z Domu České televize a hned poté i všechnu pozornost na sebe. Herečka se svěřila, co ji v životě nejvíc trápí. Jsou to právě oblíbené sociální sítě. „Nevím, jak tomu mladý říkají, ale myslím, že Facebook. To je pěkná kravina,“ začala rozbouřeně herečka. „Každý tam jen dává, co žere. Podle mě se ty lidi prostě jenom nudí a potřebují zaměstnat. Já mám aktivit až nad hlavu a, tak ten Facebook nemám,“ dodala.
Přítomné diváky mimo jiné pozvala na promítání filmu Klec, v němž ztvárnila opuštěnou stařenku.

„Byla to jedna z nejtěžších rolí. Snažila jsem se, aby postava Květy Galové byla věrohodná. Nechala jsem se tudíž udělat ještě starší. Tak koukejte přijít,“ lákala Bohdalová diváky na film., který při jeho televizní premiéře vidělo 1,2 milionu diváku.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Jiřina Bohdalová a Zdeněk Zelenka: Vysvětlovali hrozný omyl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.