Marta Jandová: Otevřeně o nevěře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marta Jandová: Otevřeně o nevěře

Marta Jandová
Marta Jandová (A. Malachovský, M. Pátek)

Výraznou posilu má od poloviny června rádio Frekvence 1! Do týmu moderátorů totiž nastoupila zpěvačka Marta Jandová (45), která posluchačům každý den radí s jejich slastmi a strastmi. Jedno doporučení, které udělila, ji ale přišlo pořádně draho.

Nová rozhlasová show se jmenuje Marta radí, baví, informuje a Frekvence 1 ji vysílá každý všední den mezi 13. a 14. hodinou. „Když ta nabídka přišla, tak jsem ihned věděla, že to chci dělat! Lidé mi totiž na sociálních sítích pořád píšou o svých slastech a strastech. Je toho ale tolik, že jim tam nestíhám odpovídat. Teď jsem ale díky tomuto pořadu získala hodinku denně, kdy si s nimi můžu veřejně povídat,“ řekla magazínu Aha! TV Jandová.

Přišla o kamarádku
V osobním životě radí Marta hlavně svým kamarádkám. „Jedna z nich je teď nešťastná, protože se ocitla v milostném trojúhelníku. Její srdce bije několika směry… Já na to názor mám, ale pro člověka, který si tím prochází, je to názor špatný. Ale když jsou v tom děti, tak by měl člověk přemýšlet vícekrát,“ svěřila. Jednou dokonce dala jiné kamarádce radu a… „Od té doby kamarádky nejsme! Asi jsem jí zrovna řekla v ten moment názor, který jsem říci neměla,“ přiznala otevřeně Jandová.

Marta Jandová o Eurovizi:



Přečtěte si
boayznxmc@...
28. 6. 2019 • 10:33

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

ivoadler
27. 6. 2019 • 10:26

Taky neví, čeho by se chytla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.