Marta Jandová: Radikální změna režimu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marta Jandová: Radikální změna režimu!

Marta Jandová
Marta Jandová (Aha! Marek Pátek)

Marta Jandová (45) si téměř šest let užívá roli maminky. Veškerý svůj volný čas věnuje své dceři Marušce, bez které si zatím s manželem Miroslavem Vernerem  nedopřála delší dovolenou. To se ale má časem změnit, zpěvačka si je totiž plně vědoma, že nedostatek společného času může být kámen úrazu.

„Celých skoro šest let, co je Maruška na světě, jsem si žádnou dovolenou bez ní nedopřála. Teď jsme byli s manželem na víkend o samotě bez ní a bylo to moc fajn. Klasická dovolená jen ve dvou nás ale ještě čeká,“ prozradila zpěvačka Super.cz.

„My jsme takoví rodiče, kteří jdou místo masáže dovádět s dítětem do bazénu. Navíc podnikáme aktivní dovolené, chodíme na výšlapy, do hor, po výletech, to nás baví nejvíc,” řekla Jandová a dodala, že dcerka je skvělý parťák pro veškerou srandu.

Zpěvačka byla zvyklá se s manželem o dcerku kompletně starat, pokud ale mají čas jen pro sebe, nemá Jandová problém se uvolnit a společné chvíle si naplno užívají. „Těším se, že teď budeme mít s manželem čas sami pro sebe. Kvůli nedostatku společného času může manželství někdy trpět. Na vztahu se musí pracovat a já bych moc ráda, abych se svým mužem zůstala až do smrti,” svěřila se webu Super.cz.

 Marta Jandová má strach z Marka Ztraceného!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.