Voříšek už hlásí s Doležalovou 6 let: Prasklo tajemství jejich vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Voříšek už hlásí s Doležalovou 6 let: Prasklo tajemství jejich vztahu!

Karel Voříšek a Klára Doležalová
Karel Voříšek a Klára Doležalová (Herminapress)

Nechce se ani věřit tomu, že je to už 6 let. Přestože měl za sebou bohaté televizní zkušenosti, prošel Karel Voříšek (55) v roce 2013 další zatěžkávací zkouškou. Začínal tehdy moderovat zpravodajství na Primě a  nebylo jasné, která z kolegyň se vedle něj ve studiu posadí. Testovali s ním různé partnerky, nakonec vyhrála Klára Doležalová (45).

A Karel je s touto skutečností spokojený dodnes. „Klára byla moje moderátorská láska na první pohled,“ libuje si Voříšek. „Při prvním vysílání jsem byla dost nervózní, protože jsem dělala něco, co nikdy předtím,“ připustila Klára. „Ale Karel je uklidňující element, podívá se na mě svýma modrýma očima, usměje se a já jsem v klidu,“ dodává.

Ledacos se za tu dobu změnilo. Hlavně délka relace. Z 20 minut se dostala na 45. „Navíc se blíží spolupráce se CNN. Ještěže mám Karla. Je inspirativní a ani za nic bych ho nevyměnila,“ tvrdí Klára. Oba jsou zrozenci Vah a dokážou se prý domluvit beze slov.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.