Holčičí dovolená andělské Švantnerové: V Beleku jí narostla křídla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Holčičí dovolená andělské Švantnerové: V Beleku jí narostla křídla

Nikol Švantnerová
Nikol Švantnerová (Foto Instagram.com)

Destinace střídá jako ponožky. Krásná Nikol Švantnerová (26) si zase sbalila kufry a odjela do Turecka. Bronz chytá bez přítele s andělskými křídly na zádech. 

Londýn, Alpy, Madrid, Budapešť, to všechno a ještě víc stihla sexy modelka od začátku roku. Cestování má zkrátka v krvi a co cesta, to provokativní sexy fotka. Tentokrát své dokonalé křivky odvezla do slunného města Belek, kde mimo jiné předvedla i průsvitný župan s vyskládanými krystaly na zádech v hodnotě dva a půl tisíce korun. Ani plavky nejsou žádná laciná záležitost. Těžko říct, zdali Česká Miss 2015 utratí víc za módu, či letenky. Tak či onak, sex-appeal z ní jenom srší a její vnady leckdy přilákají i mužskou pozornost. Přítel a fotbalista Patrik Dressler (28) si na to už však zvykl, i když ho opět nechala doma. Dovolenou u moře si tentokrát tráví s Českou Miss 2011 Jitkou Nováčkovou (27).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.