Osudová zkouška lásky trenéra Růžičky a jeho Marušky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Osudová zkouška lásky trenéra Růžičky a jeho Marušky

Marie Růžičková s Vladimírem Růžičkou
Marie Růžičková s Vladimírem Růžičkou (Facebook)

V profesním životě se mu momentálně moc nevede. Jeho Chomutov totiž spadl do nižší soutěže a klub má prý finanční problémy. Slavný hokejový kouč Vladimír Růžička, se možná bude muset přestěhovat do nedalekého Slovenska a nyní se tak nabízí otázka, zda tato skutečnost nemůže způsobit rozpad jeho už tak složitého vztahu s manželkou.

„Nerozešli jsme se, bydlíme spolu, jsme stále spolu,“ řekla před časem Expres.cz Marie Růžičková. Změnilo se něco od té doby? A zničí jim vztah případné stěhování na Slovensko? Nevypadá to tak. Neobvyklý páreček si přidává na sociální sítě spokojené fotky a tak to tak vypadá, že další krize zatím nepřišla.

Zda jsou spekulace o tom, že Růžička zamíří do Slovanu Bratislava pravdivé, zatím nevíme. Ani hokejový kouč tyto informace zatím ani nepotvrdil, ani nevyvrátil a ke stěhování k našim sousedům se zatím nevyjádřila ani jeho Maruška. „Já už toho o sobě slyšel tolik, že to nemá cenu řešit,“ dodal.

 Růžička o otravě hráčů z jídla: Vidíte, co člověk v kariéře může zažít

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.