Meghanin odpudivý kšeft: Královna zuří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghanin odpudivý kšeft: Královna zuří!

Meghan zase vytočila královnu.
Meghan zase vytočila královnu. (Foto ara)

Vévodkyně ze Sussexu (37) opět nadzvedla královně Alžbětě II. (93) mandle. Jelikož má stále blízko k filmovému světu, kde je běžné, že se dá narození miminka lukrativně zpeněžit, i ona zatoužila na představení svého potomka světu něco vytřískat.

Podle webu extra.cz Meghan a Harry rozběsnili své příznivce oznámením, že neukážou své miminko světu hned po porodu, přestože je to královská tradice. Vypadalo to, že královna Alžběta II. je s tímto rozhodnutím smířená a vztahy v královské rodině jsou opět narovnané. Jenže opak je prý pravdou.

Meghan se totiž měla rozhodnout, že její dítě veřejnost poprvé uvidí na titulní obálce exkluzivního časopisu Vogue. S tím je pochopitelně spojený tučný honorář pro oba královské rodiče. Jenže rozhodnutí kšeftovat s královským miminkem britskou panovnici pěkně rozohnilo. Alžbětě II. se příčí především to, že se o rozhodnutí Meghan a Harryho dozvěděli velmi pozdě. A ještě navíc zprostředkovaně, od jejich asistentů. Vévodkyně ze Sussexu se pak musela podrobit velmi dlouhému rozhovoru s královnou. Těžko ale soudit, s jakým výsledkem.

Jednoznačné je, že královský potomek se stane zásadním členem rodiny a historickou postavou. Bude to totiž první míšenec v rodokmenu této monarchie. Je tedy už dopředu předurčen k tomu, že bude středem pozornosti veřejnosti i médií.

Alžběta II. poprvé s Meghan sama na veřejnosti. Jak to dopadlo, uvidíte zde: 

 



Přečtěte si
Avon
25. 4. 2019 • 23:55

Katalog ZDARMA, SLEVY az 30%, darky za objednavky, vzorky. Objednavej si klidne jen pro sebe, zbozi ti dorucime domu. Registruj se nezavazne a zdarma na pridejse.avon.com/registrace-online.

tmspetrs
25. 4. 2019 • 17:53

---Najdětee nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

tryskomys
25. 4. 2019 • 14:12

To máš pravdu,proto mně udivuje ,že se Harry neozve,to se jí tak bojí,co až se přidá bába,.

Nela33
25. 4. 2019 • 13:50

Hlavně že se hérečka rozčilovala na svého otce, že na ni chce vydělat, ale ona dělá naprosto stejnou věc o to hůř na malém miminku které se nemůže ani bránit. Jablko nespadlo daleko od stromu. Je to hnus!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.