Iveta Bartošová - Její nejhorší den v léčebně: Arture, kde jsi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Iveta Bartošová - Její nejhorší den v léčebně: Arture, kde jsi?

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek)

KROMĚŘÍŽ – Její nejhorší den v léčebně! Nekonečný smutek v očích zračící se za nuceným úsměvem v kulatém obličeji padlé zpěvačky Ivety Bartošové (41). Takový pohled se naskytl přihlížejícím v kroměřížské psychiatrické léčebně při posledním prázdninovém návštěvním dni. Za Ivetou totiž nikdo nepřijel!

Marně vyhlížela milovaného syna Artura (10) či svého přítele, veterináře Romana Hankeho (39). Iveta zůstala sama jako ten kůl v plotě... Přitom pro Artura to byla poslední šance vidět mámu před tím, než půjde do školy!

Sama uprostřed davu. Opět trošku kulatější, krátký sestřih schovaný pod mlynářskou čepicí a s dlouhým blond příčeskem, jako by se za svůj současný účes styděla. Oplácaná Iveta Bartošová prochází mezi davy hrnoucích se návštěv, nuceně se usmívá a občas s někým prohodí pár slov. Většinou ale smutně postává opodál bavících se hloučků, a ohlíží se přes rameno ke dveřím. Ne, za ní nikdo nejde... Přesně takhle fotoreportér deníku Aha! zachytil někdejší popovou princeznu, která se tu na oddělení závislostí léčí po svých opakovaných pokusech o sebevraždu z náchylnosti k alkoholu a práškům.

Iveta musí doufat, že její blízcí za ní dorazí alespoň na krátkou návštěvu mimo oficiální návštěvní hodiny. Možná dnes nebo zítra. Arturovi totiž v pondělí začíná, jako všem dětem, školní rok, a pak bude mít na cesty z Prahy do daleké Kroměříže za maminkou ještě mnohem méně času. A Roman Hanke? Pracovně vytížený úspěšný veterinář by si také mohl najít čas. Vždyť pohled na nešťastnou a opuštěnou Ivetu bere za srdce každého...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.