Eva Holubová: Tajná dovolená s Formanem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Holubová: Tajná dovolená s Formanem!

Za oceán odletěla herečka Eva Holubová se svými dvojčaty Adamem a Karolínou a s manželem.
Za oceán odletěla herečka Eva Holubová se svými dvojčaty Adamem a Karolínou a s manželem. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Herečka Eva Holubová (48) a režisér Miloš Forman (75) na společné dovolené! Domlouvali si snad společnou práci v Hollywoodu? Chce herečka získat další roli ve Formanově filmu? Jak jinak si lze vysvětlil setkání Holubové a Formana za oceánem?


Ještě před natáčením nové české komedie Taková normální rodinka se totiž herečka, která má jednu z hlavních rolí v tomto celovečerním filmu, vydala na dovolenou do Ameriky a nehostil ji nikdo jiný než světově uznávaný režisér Miloš Forman. Eva Holubová však rázně zamítla jakoukoli myšlenku na to, že by jela orodovat za roli. Vysvětlila, že šlo o čistě přátelské setkání dvou kamarádů a jejich rodin.

„Byla jsem s celou rodinou na dovolené u Miloše Formana a bylo to parádní,“ svěřila se deníku Aha! Holubová, která se svými čtrnáctiletými dvojčaty a manželem vyrazila za oceán. Kliknutím zvětšeteHolubová a Forman však zcela jistě mimo filmový svět našli společnou řeč i na jiné téma. Nejen herečka, ale i režisér totiž vychovávají dvojčata. Miloš Forman dokonce s manželkou Martinou Zbořilovou už druhá v pořadí – kluky Andrea a Jamese. S předchozí manželkou, herečkou a zpěvačkou Věrou Křesadlovou, měl taky dvojčata, divadelníky Matěje a Petra, kteří příští rok oslaví čtyřicáté narozeniny.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.