Přiznání Bubílkové nevoní: Jizva po nádoru zmizela i bez drahých krémů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Bubílkové nevoní: Jizva po nádoru zmizela i bez drahých krémů

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková (Michal Protivanský)

Že šestašedesátiletou moderátorku krutě poznamenalo zhoubné onemocnění štítné žlázy, se všeobecně ví. Jakým zázrakem se však zbavila strašlivé operační jizvy na krku, prozradila teprve až nyní!

„Já se přiznám... Když jsem měla nádor štítné žlázy a operovali mě, měla jsem na krku strašnou jizvu. Vypadalo to, jako by mě někdo krouhnul a ještě to bylo takové zkroucené a prošité jako španělský ptáček," popisuje následky operace Zuzana Bubílková v příloze Blesku s názvem Zdraví a krása. Co tedy udělala? Dala na radu svého lékaře!

„Něco vám poradím. Teď vám budou nabízet drahé krémy, ale stejnou službu udělá vepřové sádlo," prozradil paní Zuzaně profesor, který ji operoval. „Na jeho radu jsem tedy začala jizvu mazat sádlem. Po měsíci se začala vyrovnávat a teď už to skoro vypadá, jako by tam nikdy nic nebylo," jásá politická glosátorka, přičemž ale současně i varuje: „Akorát když se člověk natře, nesmí na to zapomenout a vyjít ven, jednou se mi to stalo a do pěti minut za mnou běželo asi dvacet psů z celé ulice..."



Přečtěte si
ingmatveev...@...
27. 2. 2019 • 17:26

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.