Johnny Hallyday (†74): Vdova běsní! To má být jeho pomník?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Johnny Hallyday (†74): Vdova běsní! To má být jeho pomník?!

Francouzský zpěvák Johnny Hallyday ukázal na akci v Los Angeles indisponovanou manželku Laeticii, která přišla o berlích, a své dospívající dcerky Jade a Joy.
Francouzský zpěvák Johnny Hallyday ukázal na akci v Los Angeles indisponovanou manželku Laeticii, která přišla o berlích, a své dospívající dcerky Jade a Joy. (Profimedia.cz)

Francouzská metropole zamýšlí vzdát poctu rock’n‘rollové legendě Johnnymu Hallydayovi (†74), zesnulému předloni. Návrh extravagantní »jezdecké«, tedy vlastně motorkářské sochy už existuje, úřady však nemají souhlas vdovy!

Z hlíny už skulpturu vyrobil renomovaný ruský sochař Alexej Blagovestnov (44), který se prý inspiroval Kladením Krista do hrobu barokního malíře Caravaggia. Zbývá dílo odlít z bronzu a umístit ho na nějaké pěkné místo Paříže. Ostatně radnice zvažuje po »francouzském Elvisovi« pojmenovat i některé náměstí. Jenže jeho čtvrtá manželka Laeticia Hallydayová (43) je skeptická ke všem poctám. Na projekt muzikálu Idol mladých dokonce posílá právníky, má obavy z parazitování na úspěšné značce svého zesnulého muže.

A nejistotu kolem sochy také lze pochopit: jinou Johnnyho skulpturu už autor slíbil opravit, neboť se mu v obličeji vůbec nepodobá, což u fanoušků vyvolalo podobný poprask jako zpackaná socha Věry Špinarové v Ostravě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.