Útok na Margitu od Zagorové: Polili mě pivem a dostal jsem několikrát do hlavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Útok na Margitu od Zagorové: Polili mě pivem a dostal jsem několikrát do hlavy

Manželé Hanka Zagorová a Štefan Margita.
Manželé Hanka Zagorová a Štefan Margita. (David Kundrát, archiv Blesku)

Během beznadějně vyprodaného koncertu Hany Zagorové (72) bylo pořádně rušno! Její fanoušci se dokážou pěkně rozjet, což potvrdil i zpěvačky manžel Štefan Margita (62), který na tento koncert jistě jen tak nezapomene, schytal na něm totiž několik ran.

Zagorové se podařilo již po sedmadvacáté vyprodat Velký sál Lucerny. Koncert proběhl sice už v první polovině prosince, ale zpěvačka na něj i se svým manžel budou vzpomínat ještě velmi dlouho. „Lucerna byla úžasná, i když jsem dostal od několika lidí do hlavy,“ svěřil se týdeníku Sedmička Margita.

„Ve chvíli, kdy Hanka začne zpívat směs písní, lidi se nahrnou úplně dopředu. Tak mě polili pivem a dostal jsem několik rad do hlavy,“ řekl týdeníku zpěvačky manžel. Margita si tak na vlastní kůži zažil to, co se většinou odehrává na rockových nebo metalových koncertech.

Přestože jistě nešlo o něco příjemného, Margita to bere sportovně. „Všechno jim to odpustíte, protože je skvělé, že je tam tolik mladých lidí, a já konstatuju každý rok, že je jich v Lucerně víc a víc. Myslím, že za chvíli tam budou mimina, která dámy budou po čas Hančina koncertu kojit a zároveň rovnou učit texty těch písní,“ řekl Margita týdeníku Sedmička.

 Štefan Margita: Se Zagorovou nikdy zpívat nechci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
18. 1. 2019 • 10:59

Bože, to je dvojice. Vypadají, jako když utekli hrobníkovi z lopaty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.