Kolega o soukromí Šafránkové s Abrhámem: Odpustí mu herečka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kolega o soukromí Šafránkové s Abrhámem: Odpustí mu herečka?

Josef Abrhám a Libuše Šafránková.
Josef Abrhám a Libuše Šafránková. (Foto: M. Hykl, P. Machan)

Herecké manželství Libuše Šafránkové (65) a Josefa Abrháma (79) patří k nejpevnějším v českém showbyznysu. Dvojice je spolu několik let a i přesto, že se ve společnosti neukazují, jejich vztah je pevný a podle jejich dobrého kamaráda Jana Přeučila (81) stále vrkají jako dvě hrdličky.

Než si k sobě našli cestu, nějakou dobu to trvalo, nyní ale tvoří jeden z nejpopulárnější hereckých párů. Šafránková a Abrhám spolu žijí více jak čtyřicet let a nedají na sebe dopustit. „Oni jsou stále jako zamilovaní školáci. Je na nich vidět, jak jsou spolu spokojeni. Jsou sehraný tým jako já s manželkou Evou. Nehádají se, jen se tak pošťuchují, ale to je z lásky,“ řekl Šípu herec a jejich blízký přítel Přeučil.

Přeučil se s Abrhámem zná několik let. Studovali spolu DAMU a studentský život si užívali plnými doušky. „Na to se nedá zapomenout, byli jsme skvělá parta,“ svěřil se herec deníku. A dobrý vztah má také Šafránková s manželkou Přeučila. Slavné páry společně jezdili na dovolenou a různé zájezdy.

Přestože se Šafránková drží v posledních letech v ústraní, rozhodně se nenudí. Poctivě totiž plní roli babičky. „Ona si ty vnoučata pořádně užívá, žije pro ně. Já jsem se také nedávno stala babičkou, ale bohužel na malou nemám tolik času, protože stále pracuji. Ale Libuška, ta neustále hlídá a strašně jí to baví. Najednou zase ožila. Jinak je to opravdu hodná holka,“ svěřila se deníku Šíp Hrušková, manželka Přeučila.

 Josef Abrhám: S Libuškou to byla láska na první pohled

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.