Zarmoucená Absolonová: Fanouškům poslala bolestný vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zarmoucená Absolonová: Fanouškům poslala bolestný vzkaz!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Foto Marek Pátek, Pavel Machan, Alexandr Malachovský, Facebook)

Novopečená maminka Monika Absolonová (42) která nedávno přivedla na svět druhého potomka, způsobila svým příspěvkem na sociální síti vlnu emocí. Místo užívání předvánoční atmosféry napsala zpěvačka bolestný vzkaz, kterým rozdrásala srdce nejednoho fanouška.

Když zpěvačka psala na sociální síť příspěvek, jistě si neuvědomila, co tím způsobí. Na Instagram umístila fotku vanilkových rohlíčků a těsto připravené na další tvoření, což by nebylo v současné době nic neobvyklého, ale zpěvačka k fotografii napsala srdcervoucí vzkaz.

"Dělala jsem rohlíčky, loni mi ukázala babička svůj fígl na ně… Každý rok od té doby, co vnímám, pekly s mamkou… a teď najednou tu není… strašně mi tu chybí." Tímto vzkazem ovšem zpěvačka rozesmutnila spoustu svých příznivců, kteří se o ztrátu blízkého člověka chtěli se zpěvačkou podělit. Fanoušci se začali doslova předhánět v popisování vlastních rodinných hrůz, které prožily.

"Pro mě Vánoce skončily před čtyřmi lety, kdy mi zemřel osmiletý syn," šokovala fanynka. "Můj tatínek leží od 7. 10. v komatu," napsala další. "To já pečení s babičkou pořád odkládala, protože jsem asi žila v domnění, že je tu napořád.. Takže teď se tu lopotim s cukrovím, vůbec nevim jak na to a je mi to tak moc líto, že jsem byla líná a prošvihla tu příležitost péct s ní. Chybí mi moc a vzpomínám na ní často, je toho tolik, co jsem jí nestihla říct, odešla tak náhle a nečekaně," zněl další vzkaz. Podobných tragických komentářů přibývá u příspěvku každý den hned několik.

"Tolik smutných komentářů, při kterých tady pláču," napsala zpěvačka. Sama Absolonová se pokusila několik zdrcených fanynenk uklidnit, ale téměř marně. Budeme doufat, že další příspěvky zpěvačky budou veselejší a vytvoří fanouškům místo smutku na tváři veselý úsměv.

O 10 let mladší: Drsné motorkáře rozplakala kritika veřejnosti! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Platenik
13. 12. 2018 • 17:18

Inu hérečka se nezapře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.