Jiřina Bohdalová (87): Na Žita přišla o berli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiřina Bohdalová (87): Na Žita přišla o berli

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (herminapress.cz)

Ani bolestivě vyvrtnutý kotník nezabránil Jiřině Bohdalové (87) zúrčastnit se projekce nové štědrovečerní pohádky České televize Kouzelník Žito, v níž si zahrála jednu z rolí.

Herečka, která upadla před deseti dny na ledě, se od té doby pohybuje o berli, noha se však rychle hojí. „Zdeněk pohádky umí,“ pochvalovala si po projekci scenáristu a režiséra Zdeňka Zelenku (63), se kterým už spolupracuje tři desítky let a mají spolu za sebou i legendární Nesmrtelnou tetu.

V nové pohádce si Bohdalová zahrála s mladým Denisem Šafaříkem (24), který ztvárnil titulní roli, ale také s Petrem Kostkou (80), Tatianou Vilhelmovou (40), Annou Kadeřávkovou (21) a dalšími. Z projekce pohádky se Bohdalová vydala ještě na křest knihy receptů ze svého pořadu Hobby naší doby. „Je v ní mnoho šikovných nápadů, které se v pořadu objevily a které by bylo škoda nepředat dál,“ říká herečka. 

Bohdalová pokřtila knihu o Vorlíčkovi: Točila jsem pro něj zadarmo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.