Cardu přešel smích! Zpověď o 4. stádiu rakoviny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Cardu přešel smích! Zpověď o 4. stádiu rakoviny

Josef Carda
Josef Carda (Foto Aha! – Pavel Machan)

V době, kdy se z něho stala hvězda zábavného pořadu Tele Tele, a bláznil polonahý na pódiu s Petrem Kotvaldem, mu do smíchu rozhodně nebylo. Josef Carda (62) s jeho ženou Radkou poprvé promluvili o zákeřné rakovině.

„Tehdy mi moc do smíchu nebylo,“ pověděl dle super.cz Josef Carda o době, kdy v přímém přenosu vyhlašování cen vběhl na pódium za Petrem Kotvaldem a polonahý tančil na jeho píseň Mumuland. Diváci si mysleli, že prožívá období plné legrace a v Tele Tele čerpá nekonečno pozitivní energie, vše ale bylo spíše naopak. Jeho žena bojovala s rakovinou a prošli si peklem.

„Zastihlo nás to v těžké situaci, přišla nemoc, která zasáhla celou rodinu, a právě v momentě, kdy Pepík vlítnul do přímého přenosu, jsem byla po první chemoterapii. Diagnostikovali mi Non-Hodgkinův lymfom, což je zhoubné onemocnění krve a lymfatických uzlin. Měla jsem od ledna až do září naplánované chemoterapie. Koukala jsem na to doma z postele a nevěřila jsem svým očím, připadalo mi, že zešílel,“  prozradila manželka »sporťáka«. „Tehdy jsme byli každý týden na obrazovce a lidi mě znali. A když jsem jezdil do Vinohradské nemocnice, tak jsem přišel do styku s lidmi, co tam pracují, a musím říct, že se celý personál choval tak, že nikdo nevěděl, že Radka tam je,“ řekl Carda v pořadu 13. komnata, ve kterém bavič se svou 13. komnatou opravdu přišel.

 Celebrity a sex: Víme, kdo si užíval na posedu a kdo to rád v autě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
8. 12. 2018 • 12:26

Přeji jemu i manželce hlavně zdraví. Jejich syn je docela hezký mladý muž.

britva
8. 12. 2018 • 12:24

to je dobrej bavič mám ho rád a hlavně v tele tele a rodině kopečkovic byl super

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.