Smutné Schumacherovo (49) přání se vyplnilo! Arcibiskup popsal chvíle u jeho lože | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smutné Schumacherovo (49) přání se vyplnilo! Arcibiskup popsal chvíle u jeho lože

Michael Schumacher, bývalý pilot F1.
Michael Schumacher, bývalý pilot F1.  (Foto ČTK, Isifa)

O zdravotním stavu Michaela Schumachera se toho stále příliš neví. Nové svědectví o tom, jak vypadá život šampiona po osudové nehodě na lyžích, přinesl arcibiskup Georg Gänswein. Ten bývalého závodníka navštívil přímo v jeho domě.

Jeho návštěva se odehrála už před dvěma lety, ale osobní sekretář bývalého papeže Benedikta XVI. O ní promluvil až v těchto dnech. „Cítí, že ho milují lidé, kteří jsou kolem něj a také ho chrání před příliš zvědavou veřejností. Díky bohu,“ uvedl arcibiskup Gänswein pro německý deník Bild.

„Seděl jsem naproti němu, chytil ho za obě ruce a podíval se na něj. Jeho obličej je trochu plnější, vypadá ale stále jako typický Michael Schumacher, jak jsme ho znali,“ prohlásil arcibiskup s tím, že se za Michaela i jeho rodinu často modlí.

Schumacherova manažerka Sabine Kehmová už dříve uvedla, že zůstat mimo pozornost veřejnosti bylo Michaelovým velkým snem ještě před jeho nešťastným zraněním. „Jednou mi pověděl, že mu nemusím další rok volat, protože chce zmizet. Myslím, že to byl jeho sen to jednou takhle udělat. Kvůli tomuto přání ho chci chránit a nenechat o něm nic uniknout,“ vysvětlila, proč o něm mlčí ona i jeho rodina. Po mnoha letech od tragické nehody na lyžích je jasné, že šampionovi se jeho velké přání splnilo, takhle si to ale zřejmě nepředstavoval.

 Michael Schumacher v Praze

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
jasnovidec01
29. 11. 2018 • 17:38

Ta mrtvola ještě žije ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.