Schumacher (49) se slzami v očích: Rodina zveřejnila srdcervoucí VIDEO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Schumacher (49) se slzami v očích: Rodina zveřejnila srdcervoucí VIDEO!

Manželka Corrina drží zdravotní stav Michela v tajnosti.
Manželka Corrina drží zdravotní stav Michela v tajnosti. (Foto: ČTK/AP)

Rodina Michaela Schumachera poprvé zveřejnila video rozhovor, který šampion F1 natočil jen dva měsíce před tragickou nehodou na lyžích. Odpovídal na otázky fanoušků a přiznal, že o sobě pochybuje. V té době ještě netušil, že zanedlouho se jeho život dramaticky změní.

„Rekordy jsou jedna věc, myslím si, že je velmi důležité, abychom nebyli přesvědčeni, že jsme skvělí, ale byli skeptičtí a hledali způsob, jak se zlepšit. Vždycky jsem cítil, že nejsem dost dobrý a musím na sobě pracovat,“ přiznal Šchucher na nahrávce, kterou na jeho oficiálních stránkách zveřejnila závodníkova rodina. Pilot na videu i se slzami v očích vzpomíná na rok 200, kdy poprvé vyhrál v barvách stáje Ferrari titul mistra světa. „Bylo to mé největší vítězství,“ uvedl se slzami na krajíčku.

Zda se fanoušci někdy dočkají ještě nějakého Schumacherova, videa je zatím hvězdách. Od jeho nehody na lyžích v prosinci 2013 rodina o jeho zdravotním stavu mlčí. V roce 2016 ale musel jeho právník u soudu odtajnit, že Michael Schumacher není schopen chodit. Letos se objevila zpráva, že bývalý závodník je upoutaný na invalidní vozík, a když prý pozoruje z okna Švýcarskou krajinu, tak pláče.

 

 

 

 



Přečtěte si
josefvyskoc
23. 11. 2018 • 12:24

Tak on uz jezase zdravej a fit ! Velika gratulace Schumi ! Doufam, ze te tedy brzy uvidime na okruhu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.