Ivan Vyskočil: Užíval si v posteli s darem od Zemana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan Vyskočil: Užíval si v posteli s darem od Zemana!

Ivan Vyskočil se už těší, až ho pustí z nemocnice a bude zase s přítelkyní Romanou.
Ivan Vyskočil se už těší, až ho pustí z nemocnice a bude zase s přítelkyní Romanou. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Novopečený držitel medaile Za zásluhy v oblasti umění od prezidenta Miloše Zemana (74) používá prestižní metál doma k navození milostné atmosféry! „Tuhle jsem překvapil svoji milou, když jsem si lehl do postele a připnul si ho na hruď,“ přiznal Ivan Vyskočil (72).  

Herec totiž stále neví, kde si ocenění vystaví. „Ještě jsem pro to místo nenašel, mám to doma. Přiznám, jsme na to pyšnej,“ říká Vyskočil, známý např. ze seriálu Velké sedlo a dodal: „Udělal jsem toho tolik v Herecké asociaci, pro kolegy cedil krev, abychom jim vyjednali u producentů lepší podmínky, ale na to každý rád zapomíná. Jsem rád, že si toho pan prezident všimnul.“

Nechápe debatu

Vzrušenou debatu, kdo a jestli si uznání zaslouží, která letos byla okolo něj, Jiřího Krampola (80) a hlavně jeho synovce Michala Davida (58), prý nechápe. „Umělecké hodnoty se nedají měřit - není to, kdo dál doskočí. Každému se holt líbí něco jiného. Potěšila mě Marta Kubišová, která by mohla být zahořklá, a přesto řekla, že Michal je vynikající zpěvák a že to měl dostat už dávno,“ krčí Vyskočil rameny s tím, že si kontroverzi nebere osobně.

Svezou se po nás

„Myslím, že to spíš byla zástěrka pro ty, kteří nemají rádi Zemana. Nemám rád jeho, proto ani ty, které vyznamená, ať to byli lékaři, mrtví vojáci nebo umělci – po těch se sveze nejsnáze,“ myslí si herec, který má za sebou na sedmdesát filmů.

Osobně se prý setkal většinou s pozitivními reakcemi. „Volali mi i kolegové, které jsem dlouho neviděl. Ale v tý naší branži vám málokdo řekne něco do očí,“ dodává Vyskočil.

 Vyznamenaný Vyskočil: Kontroverze mě překvapila, byla to záminka proti Zemanovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.