Nečekaný úspěch Belohorcové (42): Sledovat ji bude celá Amerika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaný úspěch Belohorcové (42): Sledovat ji bude celá Amerika!

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová  (Instagram)

Zuzana Belohorcová už žije v USA s manželem Vlastou Hájkem pěknou řádku let. Vychovávají tam spolu dvě děti a vypadá to, že se jim daří i obchodně. Bývalá moderátorka pořadu Peříčko, se totiž pochlubila obrovským úspěchem.

Manžel Belohorcové Vlasta Hájek v Americe rozhodně nezahálí a vzhledem k tomu, že život v Miami stojí nemalé peníze, musí se pořádně otáčet. Naštěstí se mu daří. "Jsem jedním ze společníků firmy LMP rentals, která prodává a pronajímá auta online po celých Spojených státech. Uprostřed USA máme sklad se zatím asi třemi tisíci auty, náš cíl je rozšířit naši kapacitu na deset tisíc a mít v každém státě pobočku," prozradil Blesku Hájek, podle kterého se do roka a půl firma dostane na burzu.

S úspěchem manžela jde ruku v ruce i úspěch Zuzany Belohorcové, stala se totiž tváří jejich billboardové kampaně. „Zatím visí 27 bilboardů se dvěma různými motivy, ale chceme to rozšířit po celých USA, takže jich budou tisíce," prozradil Hájek.

Zuzana je velkolepými plány nadšená, pokud se totiž naplní, bude její tvář znát celá Amerika. „Víte, prosadit se u nás, v našem česko-slovenském rybníčku je velký úspěch… Ale odejít do dalekého světa, do velké Ameriky, začít úplně od nuly a dokázat, co jsme dokázali s manželem, to je, promiňte, a můžete si říkat kdo, co chcete, mega úspěch,“ pochlubila se Belohorcová na Instagramu.

 



Přečtěte si
illenne
14. 11. 2018 • 20:05

Dívat se i v USA na Belohorcovou , to jsou mi příjemnější na bilbordech fotografie skutečných hvězd . Určitě tahle dvojice nepřekvapila, čekám další novinky .

mord
14. 11. 2018 • 10:01

To je mega smutná dvojička

skp705
14. 11. 2018 • 00:51

no uz se rozhlizim, prozatim nic...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.